Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Right

Mr. Right

01/08/2017 | Flixfilm

Se Mr. Right på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Comedy, Romance
Instruktør: Paco Cabezas
Skuespillere: Sam Rockwell, Anna Kendrick, Tim Roth, James Ransone
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Netop ude af et dårligt forhold finder Martha kærlighed og spænding hos Francis – en lejemorder på flugt fra sine kunder.


Se Mr. Right på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMr. Right havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Right ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. Right herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. Right er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Right stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar