Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Robot

Mr. Robot

06/10/2021 | Flixfilm

Mr. Robot på Netflix

Produktionsår: 2015–2019
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rami Malek, Christian Slater, Carly Chaikin
Spilletid: 49 min
Land: United States
Sprog: English, Swedish, Danish, Chinese, Persian, Spanish, Samoan, Arabic, German
IMDb-karakter: 8.6

Handling: En mand, der er IT-programmør om dagen og cyberselvtægtsmand om natten, bliver rekrutteret af en mystisk hackergruppe til at angribe et multinationalt firma.

Mr. Robot (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mr. Robot på YouTube.Se Mr. Robot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mr. Robot (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Robot (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Robot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Robot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar