Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Rock ‘n Roll: The Alan Freed Story

Mr. Rock ‘n Roll: The Alan Freed Story

09/11/2018 | Flixfilm

Se Mr. Rock ‘n Roll: The Alan Freed Story på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Andy Wolk
Skuespillere: Judd Nelson, Mädchen Amick, David Gianopoulos, Daniel Kash
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Alan Freed, den kontroversielle DJ, der har fået æren for at indføre rock and roll i USA, fløj til tops i musikbranchen, men styrtede ned igen.

Mr. Rock ‘n Roll: The Alan Freed Story havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mr. Rock ‘n Roll: The Alan Freed Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mr. Rock ‘n Roll: The Alan Freed Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Rock ‘n Roll: The Alan Freed Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Rock ‘n Roll: The Alan Freed Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Rock ‘n Roll: The Alan Freed Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar