Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Roosevelt

Mr. Roosevelt

26/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Mr. Roosevelt på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Noël Wells
Skuespillere: Noël Wells, Nick Thune, Britt Lower, Daniella Pineda
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En komiker vender tilbage til Austin i Texas for at besøge sin syge kat og se sin brogede fortid i øjnene. Hun bor hos sin ekskæreste og hans nye veninde.


Se Mr. Roosevelt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mr. Roosevelt havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Roosevelt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. Roosevelt herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. Roosevelt er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Roosevelt stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar