Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Roosevelt

Mr. Roosevelt

26/12/2017 | Flixfilm

Se Mr. Roosevelt på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Noël Wells
Skuespillere: Noël Wells, Nick Thune, Britt Lower, Daniella Pineda
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En komiker vender tilbage til Austin i Texas for at besøge sin syge kat og se sin brogede fortid i øjnene. Hun bor hos sin ekskæreste og hans nye veninde.

Mr. Roosevelt havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mr. Roosevelt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mr. Roosevelt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Roosevelt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mr. Roosevelt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mr. Roosevelt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar