Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mr Selfridge

02/06/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2013–2016
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ron Cook, Jeremy Piven, Tom Goodman-Hill, Amy Beth Hayes
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.7

Resumé: Den bramfrie amerikaner Harry Selfridge åbner et storslået varehus i London i 1909 og forsøger at balancere familielivet med den nye forretning.


Se Mr Selfridge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mr Selfridge (Store Forretninger) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr Selfridge (Store Forretninger) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr Selfridge herunder:Fra premieredatoen (2. juni, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Mr Selfridge (Store Forretninger) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Mr Selfridge (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Mr Selfridge

  1. Gunnar - kl. 11:00, 15-11-2017:

    Fantastisk god serie.Flere af dem.Særdeles god skuespilkunst.

    Skriv kommentar