Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr Selfridge

Mr Selfridge

02/06/2017 | 1 kommentar

Se Mr Selfridge på Netflix

Indspilningsår: 2013–2016
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ron Cook, Jeremy Piven, Tom Goodman-Hill, Amy Beth Hayes
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Den bramfrie amerikaner Harry Selfridge åbner et storslået varehus i London i 1909 og forsøger at balancere familielivet med den nye forretning.


Se Mr Selfridge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mr Selfridge (Store Forretninger) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr Selfridge (Store Forretninger) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr Selfridge herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr Selfridge (Store Forretninger) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr Selfridge (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Mr Selfridge

  1. Gunnar - kl. 11:00, 15-11-2017:

    Fantastisk god serie.Flere af dem.Særdeles god skuespilkunst.

    Skriv kommentar