Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mr. Sunshine

Mr. Sunshine

20/07/2018 | Flixfilm

Se Mr. Sunshine på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Drama, History, Romance, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Byung-hun Lee, Tae-ri Kim, Yeon-Seok Yoo, Min Kim
Spilletid: 80 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, Japanese, English
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: En lille dreng, der ender i USA efter Shinmiyangyo-hændelsen i 1871, vender tilbage til Korea ved et historisk vendepunkt og falder for en adelsdame.


Se Mr. Sunshine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMr. Sunshine (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mr. Sunshine (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mr. Sunshine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mr. Sunshine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mr. Sunshine (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar