Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mrs. Biggs

Mrs. Biggs

19/05/2014 | Flixfilm

Se Mrs. Biggs på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sheridan Smith, Daniel Mays, Caroline Goodall, Adrian Scarborough
Spilletid: 90 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Efter et skæbnesvangert møde indleder den unge Charmian et romantisk forhold med den fremtidige togrøver Ronnie Biggs – og et liv med kriminalitet og flugt.


Se Mrs. Biggs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMrs. Biggs havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mrs. Biggs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mrs. Biggs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mrs. Biggs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mrs. Biggs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar