Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mrs. Doubtfire

Mrs. Doubtfire

15/10/2014 | Flixfilm

Se Mrs. Doubtfire på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Chris Columbus
Skuespillere: Robin Williams, Sally Field, Pierce Brosnan, Harvey Fierstein
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En uansvarlig far bliver knust, da retten afgør, at han kun må se sine børn én gang om ugen, og beslutter sig for at forklæde sig som barnepige for at se mere til dem.


Se Mrs. Doubtfire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMrs. Doubtfire havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mrs. Doubtfire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mrs. Doubtfire herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mrs. Doubtfire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mrs. Doubtfire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar