Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mrs. Lambert Remembers Love

Mrs. Lambert Remembers Love

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Mrs. Lambert Remembers Love på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Drama
Instruktør: Charles Matthau
Skuespillere: Ellen Burstyn, Ryan Todd, Walter Matthau, William Schallert
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: En gammel bedstemor og hendes forældreløse barnebarn flygter fra myndighederne, der har nægtet at give hende forældremyndigheden over den 9-årige dreng.


Se Mrs. Lambert Remembers Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mrs. Lambert Remembers Love havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mrs. Lambert Remembers Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mrs. Lambert Remembers Love herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mrs. Lambert Remembers Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mrs. Lambert Remembers Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar