Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mrs. Serial Killer

Mrs. Serial Killer

01/05/2020 | Flixfilm

Se Mrs. Serial Killer på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Crime
Instruktør: Shirish Kunder
Skuespillere: Jacqueline Fernandez, Manoj Bajpayee, Mohit Raina, Zayn Marie Khan
Spilletid: 106 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Da en læge bliver sat i fængsel for en række rystende mord, sætter hans trofaste hustru sig for at begå en lignende forbrydelse for at bevise hans uskyld.


Se Mrs. Serial Killer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mrs. Serial Killer havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mrs. Serial Killer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mrs. Serial Killer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mrs. Serial Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mrs. Serial Killer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar