Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ms. Mammy

Ms. Mammy

06/06/2019 | Flixfilm

Se Ms. Mammy på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Wael Ihsan
Skuespillere: Yasmin Abdulaziz, Hasan Abdulfattah, Hany Al-Adawy, Suliman Eid
Spilletid: 93 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En succesrig leder af et reklamebureau falder i søvn på et fly og vågner i et alternativt univers som hjemmegående husmor med tre børn.

Ms. Mammy havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ms. Mammy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ms. Mammy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ms. Mammy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ms. Mammy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ms. Mammy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar