Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ms. Matched

Ms. Matched

11/11/2016 | Flixfilm

Se Ms. Matched på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mark Jean
Skuespillere: Alexa PenaVega, Shawn Roberts, Leah Gibson, Elise Gatien
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Den romantiske bryllupsplanlægger Libby møder endelig sin drømmeprins, Ben, indtil hun opdager, at han går ind for et bryllup på et skrabet budget.


Se Ms. Matched på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMs. Matched havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ms. Matched ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ms. Matched herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ms. Matched er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ms. Matched stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar