Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Much Ado About Nothing

Much Ado About Nothing

01/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Much Ado About Nothing på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Kenneth Branagh
Skuespillere: Richard Briers, Kate Beckinsale, Imelda Staunton, Jimmy Yuill
Spilletid: 111 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Den universitetsstuderende Vicente ender i en desperat kamp for frihed, da en ven mod bedre vidende beskylder ham for at stikke af fra en ulykke.


Se Much Ado About Nothing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Much Ado About Nothing havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Much Ado About Nothing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Much Ado About Nothing herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Much Ado About Nothing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Much Ado About Nothing stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar