Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Much Loved

Much Loved

29/09/2017 | Flixfilm

Se Much Loved på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Nabil Ayouch
Skuespillere: Loubna Abidar, Asmaa Lazrak, Halima Karaouane, Sara Elhamdi Elalaoui
Spilletid: 104 min
Land: France, Morocco
Sprog: Arabic, French
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Fire veninder, der tjener til livets ophold som prostituerede i Marokko, håndterer både de farer og den stigmatisering, der følger med deres profession.


Se Much Loved på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMuch Loved havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Much Loved ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Much Loved herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Much Loved er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Much Loved stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar