Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado

Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado

08/07/2020 | Flixfilm

Se Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Cristina Costantini, Kareem Tabsch
Skuespillere: Walter Mercado, Willy Acosta, Lin-Manuel Miranda, Raul de Molina
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Flamboyant og godhjertet – den legendariske astrolog Walter Mercado forsvandt på sin karrieres højdepunkt. Denne fængslende dokumentar fortæller, hvad der skete.


Se Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar