Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado

Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado

08/07/2020 | Flixfilm

Se Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Cristina Costantini, Kareem Tabsch
Skuespillere: Walter Mercado, Willy Acosta, Lin-Manuel Miranda
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Flamboyant og godhjertet – den legendariske astrolog Walter Mercado forsvandt på sin karrieres højdepunkt. Denne fængslende dokumentar fortæller, hvad der skete.

Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado på YouTube.Se Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar