Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Muchos pedazos de algo

Muchos pedazos de algo

12/11/2022 | Flixfilm

Muchos pedazos de algo på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: David Yáñez
Skuespillere: Saúl Blasco, Macarena Buera, Laura Contreras
Spilletid: 105 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: En gruppe unge arbejdsløse kunstnere leder efter svar og inspiration i virvaret af sex, stoffer og eksistentielle kriser på en vild musikfestival i Spanien.

Muchos pedazos de algo havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Muchos pedazos de algo på YouTube.Se Muchos pedazos de algo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Muchos pedazos de algo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Muchos pedazos de algo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Muchos pedazos de algo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Muchos pedazos de algo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar