Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mucize

10/03/2017 | Flixfilm

Se Mucize på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: Atif Yilmaz
Skuespillere: Türkan Soray, Haluk Bilginer, Lale Mansur, Beyaz
Spilletid: 94 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Læreren Mahir er sendt væk fra sin familie til en fjerntliggende bjergby. Han hjælper landsbyboerne med at bygge en skole og inspirerer til nyt håb for alle.

Mucize havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mucize på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mucize ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mucize stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mucize, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mucize er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar