Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mucize

10/03/2017 | Flixfilm

Se Mucize på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Mehmet Ada Öztekin
Skuespillere: Aras Bulut Iynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Deniz Baysal, Celile Toyon Uysal
Spilletid: 132 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Læreren Mahir er sendt væk fra sin familie til en fjerntliggende bjergby. Han hjælper landsbyboerne med at bygge en skole og inspirerer til nyt håb for alle.


Se Mucize på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMucize havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mucize ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mucize herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mucize er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mucize stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar