Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mud

15/07/2015 | Flixfilm

Se Mud på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama
Instruktion: Jeff Nichols
Skuespillere: Matthew McConaughey, Tye Sheridan, Jacob Lofland
Spilletid: 130 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: To teenagere fra Mississippi møder en sær vagabond og fanges ind i hans net af utrolige historier om forlist kærlighed, forbrydelser, passion og dusørjægere.

Mud havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mud på YouTube.Se Mud på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mud ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mud stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mud, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mud er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar