Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mudbloods

Mudbloods

20/11/2014 | Flixfilm

Mudbloods på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Farzad Sangari
Skuespillere: Niran Somasundaram, Kathryn Henzler
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Quidditch er ikke længere en fiktiv sport i Harry Potter, hvilket bliver bevist i denne dokumentar om en flok amerikanske universitetsstuderende, som kæmper for at vinde VM.

Mudbloods havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mudbloods på YouTube.Se Mudbloods på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mudbloods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mudbloods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mudbloods, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mudbloods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar