Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mudbloods

Mudbloods

20/11/2014 | Flixfilm

Se Mudbloods på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Farzad Sangari
Skuespillere: Kathryn Henzler
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Quidditch er ikke længere en fiktiv sport i Harry Potter, hvilket bliver bevist i denne dokumentar om en flok amerikanske universitetsstuderende, som kæmper for at vinde VM.


Se Mudbloods på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMudbloods havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mudbloods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mudbloods herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mudbloods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mudbloods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar