Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mudbound

17/11/2017 | Flixfilm

Se Mudbound på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, War
Instruktør: Dee Rees
Skuespillere: Jonathan Banks, Carey Mulligan, Garrett Hedlund, Jason Clarke
Spilletid: 134 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: To Mississippi-familier – en sort, en hvid – konfronterer virkelighedens fordomme, landbrug og venskab i en fortælling fra tiden efter 2. verdenskrig.


Se Mudbound på Netflix


Læs vores anmeldelse af Mudbound

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMudbound havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mudbound ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mudbound herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mudbound er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mudbound stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar