Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mudbound

17/11/2017 | Flixfilm

Mudbound på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, War
Instruktion: Dee Rees
Skuespillere: Jason Mitchell, Carey Mulligan, Jason Clarke
Spilletid: 134 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: To Mississippi-familier – en sort, en hvid – konfronterer virkelighedens fordomme, landbrug og venskab i en fortælling fra tiden efter 2. verdenskrig.Se Mudbound på Netflix

Læs vores anmeldelse af Mudbound

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mudbound havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mudbound på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mudbound ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mudbound stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mudbound, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mudbound er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar