Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Muerte en Buenos Aires

Muerte en Buenos Aires

15/02/2016 | Flixfilm

Se Muerte en Buenos Aires på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ældre politibetjent sættes på en mordsag i overklassen i 1980’ernes Argentina. Hans partner er en flot rekrut, der bliver hans højre hånd.

Muerte en Buenos Aires havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Muerte en Buenos Aires på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Muerte en Buenos Aires ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Muerte en Buenos Aires stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Muerte en Buenos Aires, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Muerte en Buenos Aires er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar