Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Muerte en Buenos Aires

Muerte en Buenos Aires

15/02/2016 | Flixfilm

Se Muerte en Buenos Aires på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ældre politibetjent sættes på en mordsag i overklassen i 1980’ernes Argentina. Hans partner er en flot rekrut, der bliver hans højre hånd.


Se Muerte en Buenos Aires på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMuerte en Buenos Aires havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Muerte en Buenos Aires ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Muerte en Buenos Aires herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Muerte en Buenos Aires er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Muerte en Buenos Aires stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar