Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mujeres Arriba

Mujeres Arriba

22/05/2020 | Flixfilm

Se Mujeres Arriba på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Andres Feddersen
Skuespillere: Loretto Bernal, Natalia Valdebenito, Alison Mandel, Darko Alexandar
Spilletid: 100 min
Land: Chile
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: Et venindetrekløver – en ubekymret, ugift kvinde, en passioneret mor og en perfektionist – prøver at pifte deres sexliv op med deres partnere.


Se Mujeres Arriba på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mujeres Arriba havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mujeres Arriba ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mujeres Arriba:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mujeres Arriba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mujeres Arriba stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar