Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mujeres Arriba

Mujeres Arriba

22/05/2020 | Flixfilm

Mujeres Arriba på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Andres Feddersen
Skuespillere: Loretto Bernal, Natalia Valdebenito, Alison Mandel
Spilletid: 100 min
Land: Chile
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.8

Handling: Et venindetrekløver – en ubekymret, ugift kvinde, en passioneret mor og en perfektionist – prøver at pifte deres sexliv op med deres partnere.

Mujeres Arriba havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mujeres Arriba på YouTube.Se Mujeres Arriba på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mujeres Arriba ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mujeres Arriba stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mujeres Arriba, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mujeres Arriba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar