Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mujeres, de Coque Malla

Mujeres, de Coque Malla

29/05/2022 | Flixfilm

Mujeres, de Coque Malla på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Gonzalo Visedo
Skuespillere: Alondra Bentley, Macarena Cabo, Antonio Dyaz
Spilletid: 90 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Musikeren Coque Malla får inspiration fra flere kvindelige kunstnere under sin kreative proces, der kulminerer i en live-optagelse af hans album Mujeres.Se Mujeres, de Coque Malla på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mujeres, de Coque Malla havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mujeres, de Coque Malla på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mujeres, de Coque Malla ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mujeres, de Coque Malla stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mujeres, de Coque Malla, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mujeres, de Coque Malla er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar