Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mujhse Shaadi Karogi

Mujhse Shaadi Karogi

25/08/2017 | Flixfilm

Se Mujhse Shaadi Karogi på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Musical, Romance
Instruktør: David Dhawan
Skuespillere: Salman Khan, Akshay Kumar, Priyanka Chopra, Amrish Puri
Spilletid: 163 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Samir må overvinde sit horoskops dystre forudsigelser, sit hidsige temperament og en beslutsom rival for at vinde sit livs kærlighed, Rani.


Se Mujhse Shaadi Karogi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMujhse Shaadi Karogi havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mujhse Shaadi Karogi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mujhse Shaadi Karogi herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mujhse Shaadi Karogi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mujhse Shaadi Karogi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar