Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mulligan

12/05/2023 | Flixfilm

Mulligan på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Animation, Comedy, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Daniel Radcliffe, Kevin Michael Richardson, Tina Fey
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne satiriske komedie bliver Jorden ødelagt af rumvæsner, og så er det op til nogle få overlevende at genopbygge resterne af USA og skabe en mere perfekt union.Se Mulligan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mulligan (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mulligan på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mulligan (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mulligan (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mulligan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mulligan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar