Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mulligans

Mulligans

04/02/2014 | Flixfilm

Se Mulligans på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Chip Hale
Skuespillere: Dan Payne, Thea Gill, Charlie David, Derek Baynham
Spilletid: 92 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da Tyler tager sin kollega Chase med til familiens sommerhus ved søen, bliver Tylers far snart uimodståeligt tiltrukket af Chase.


Se Mulligans på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMulligans havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mulligans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mulligans herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mulligans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mulligans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar