Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mumbai Cha Raja

Mumbai Cha Raja

15/11/2016 | Flixfilm

Se Mumbai Cha Raja på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Fortællingen om Rahul, en dreng der vokser op i et slumkvarter i Mumbai med en alkoholisk far, der mishandler ham og hans mor.


Se Mumbai Cha Raja på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMumbai Cha Raja havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mumbai Cha Raja ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mumbai Cha Raja herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mumbai Cha Raja er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mumbai Cha Raja stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar