Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mumbai Cha Raja

Mumbai Cha Raja

15/11/2016 | Flixfilm

Mumbai Cha Raja på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fortællingen om Rahul, en dreng der vokser op i et slumkvarter i Mumbai med en alkoholisk far, der mishandler ham og hans mor.

Mumbai Cha Raja havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mumbai Cha Raja på YouTube.Se Mumbai Cha Raja på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mumbai Cha Raja ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mumbai Cha Raja stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mumbai Cha Raja, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mumbai Cha Raja er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar