Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Munger Road

Munger Road

08/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Munger Road på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Nicholas Smith
Skuespillere: Bruce Davison, Randall Batinkoff, Trevor Morgan, Brooke Peoples
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Resumé: Nogle teenagere, der er ude efter et godt gys, beslutter sig for at undersøge, om der er paranormal aktivitet på den øde Munger Road. Det får dødelige konsekvenser.


Se Munger Road på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Munger Road havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Munger Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Munger Road herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Munger Road er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Munger Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar