Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Munich – The Edge of War

Munich – The Edge of War

21/01/2022 | Flixfilm

Munich – The Edge of War på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Christian Schwochow
Skuespillere: George MacKay, Jannis Niewöhner, Jeremy Irons
Spilletid: 130 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den anspændte konference i München i 1938. To tidligere venner, som nu arbejder for modstridende regeringer, bliver spioner for at afsløre en nazihemmelighed.Se Munich – The Edge of War på NetflixAnmeldelse: München – på krigens rand

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Munich – The Edge of War (München – på krigens rand) havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Munich – The Edge of War på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Munich – The Edge of War (München – på krigens rand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Munich – The Edge of War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Munich – The Edge of War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Munich – The Edge of War (München – på krigens rand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar