Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Munich

01/09/2020 | Flixfilm

Se Munich på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Eric Bana, Daniel Craig, Marie-Josée Croze
Spilletid: 164 min
Land: United States, Canada, France
Sprog: English, German, French, Hebrew, Arabic, Italian, Greek, Russian, Dutch
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En dramatisk thriller om massakren på 11 israelere ved OL i München i 1972, hvor en hemmelig gruppe skal opspore og likvidere palæstinenserne bag massakren.

Munich (München) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Munich på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Munich (München) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Munich stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Munich, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Munich (München) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar