Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Munich

01/09/2020 | Flixfilm

Se Munich på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Drama, History, Thriller
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Eric Bana, Daniel Craig, Ciarán Hinds, Mathieu Kassovitz
Spilletid: 164 min
Land: France, Canada, USA
Sprog: English, German, French, Hebrew, Arabic, Italian, Greek, Russian, Dutch
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En dramatisk thriller om massakren på 11 israelere ved OL i München i 1972, hvor en hemmelig gruppe skal opspore og likvidere palæstinenserne bag massakren.


Se Munich på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Munich (München) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Munich (München) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Munich:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Munich (München) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Munich stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar