Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Muppets From Space

Muppets From Space

01/12/2020 | Flixfilm

Se Muppets From Space på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Tim Hill
Skuespillere: Dave Goelz, Steve Whitmire, Bill Barretta, Jerry Nelson
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Muppets begiver sig ud på et hylende morsomt eventyr for at finde ud af, hvor Gonzo kommer fra, og de opdager, at Gonzo nedstammer fra rumvæsner fra en fjern planet!

Muppets From Space havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Muppets From Space på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Muppets From Space ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Muppets From Space stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Muppets From Space, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Muppets From Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar