Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Muppets Most Wanted

Muppets Most Wanted

18/09/2015 | Ingen kommentarer

Se Muppets Most Wanted på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Family, Musical, Mystery
Instruktør: James Bobin
Skuespillere: Ricky Gervais, Ty Burrell, Tina Fey, Steve Whitmire
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Midt i deres verdensturné involveres mupperne uforskyldt i et farefuldt drama, der involverer en bande internationale smykketyve.


Se Muppets Most Wanted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Muppets Most Wanted havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Muppets Most Wanted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Muppets Most Wanted herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Muppets Most Wanted er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Muppets Most Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar