Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Muqaddar ka Faisla

Muqaddar ka Faisla

10/04/2020 | Flixfilm

Se Muqaddar ka Faisla på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Drama, Family
Instruktør: Prakash Mehra
Skuespillere: Raaj Kumar, Rakhee Gulzar, Raj Babbar, Tina Ambani
Spilletid: 171 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Den gudfrygtige Pandit Krishna Kant mister alt og vælger et liv med kriminalitet, da hans udlejer prøver at voldtage hans kone og splitter hans familie ad.Se Muqaddar ka Faisla på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Muqaddar ka Faisla havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Muqaddar ka Faisla ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Muqaddar ka Faisla:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Muqaddar ka Faisla er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Muqaddar ka Faisla stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar