Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Murder Among the Mormons

Murder Among the Mormons

03/03/2021 | Flixfilm

Murder Among the Mormons på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dorie Hofmann Olds, Shannon Flynn, Brent Metcalfe
Spilletid: 160 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Højt spil får dødelige følger i denne usædvanlige historie om en virkelig forbrydelse, som ryster en global tro i dens grundvold.Se Murder Among the Mormons på Netflix

Anmeldelse: Murder Among the Mormons

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Murder Among the Mormons (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Murder Among the Mormons på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Murder Among the Mormons (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Murder Among the Mormons (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Murder Among the Mormons, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Murder Among the Mormons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar