Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Murder by the Coast

Murder by the Coast

23/06/2021 | Flixfilm

Se Murder by the Coast på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1999 blev teenageren Rocio Wanninkhof myrdet. Hendes mors ekspartner, Dolores Vásquez, mistænkes. Var det hende, der gjorde det? Et andet offer afslører sandheden.

Murder by the Coast (To mord på Solkysten) havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Murder by the Coast på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Murder by the Coast (To mord på Solkysten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Murder by the Coast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Murder by the Coast, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Murder by the Coast (To mord på Solkysten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar