Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Murder Files

Murder Files

02/03/2017 | Flixfilm

Se Murder Files på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Stuart Black, Gildo Claps, Mark Cooper, David Holmes
Spilletid: 44 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Denne serie tager et dybdegående kig på nogle af Storbritanniens mest højtprofilerede mord i nyere tid og undersøger, hvordan politiet anholdt de skyldige.


Se Murder Files på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMurder Files (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Murder Files (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Murder Files herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Murder Files er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Murder Files (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar