Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Murder Mystery 2

Murder Mystery 2

31/03/2023 | Flixfilm

Murder Mystery 2 på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Jeremy Garelick
Skuespillere: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Efter at have startet deres eget detektivbureau, får Nick og Audrey Spitz en karrierefremmende sag, da deres milliardærven bliver kidnappet fra sit bryllup.Se Murder Mystery 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Murder Mystery 2 havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Murder Mystery 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Murder Mystery 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Murder Mystery 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Murder Mystery 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Murder Mystery 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar