Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Murder Mystery

Murder Mystery

14/06/2019 | Flixfilm

Murder Mystery på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Kyle Newacheck
Skuespillere: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Luke Evans
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English, French, Latin, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.

Murder Mystery havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Murder Mystery på YouTube.Se Murder Mystery på NetflixAnmeldelse: Murder Mystery

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Murder Mystery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Murder Mystery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Murder Mystery, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Murder Mystery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar