Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Murder Mystery

Murder Mystery

14/06/2019 | Flixfilm

Se Murder Mystery på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Comedy, Crime, Mystery, Romance
Instruktør: Kyle Newacheck
Skuespillere: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Luke Evans, Terence Stamp
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, French, Latin, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.


Se Murder Mystery på Netflix

Anmeldelse: Murder Mystery

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Murder Mystery havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Murder Mystery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Murder Mystery:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Murder Mystery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Murder Mystery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar