Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Murder of a Cat

Murder of a Cat

15/11/2016 | Flixfilm

Se Murder of a Cat på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Crime, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Gillian Greene
Skuespillere: Fran Kranz, Aidan Andrews, Blythe Danner, Dileep Rao
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Fantasi bliver til virkelighed, da en actionfigur-designer, der bor i sin mors kælder, sætter sig for at finde ud af, hvem der dræbte hans kat.


Se Murder of a Cat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMurder of a Cat havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Murder of a Cat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Murder of a Cat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Murder of a Cat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Murder of a Cat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar