Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Murder On The Social Network

Murder On The Social Network

31/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Murder On The Social Network på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Darrell Brown
Skuespillere: Paul Loughran, Mike Berry, Jan Wynne-Jones, Lisa Wynne-Jones
Spilletid: 46 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Denne dokumentar bruger virkelige sager til at vise, hvordan voldsforbrydere kan bruge de sociale medier til at finde og manipulere med deres ofre.


Se Murder On The Social Network på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Murder On The Social Network havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Murder On The Social Network ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Murder On The Social Network herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Murder On The Social Network er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Murder On The Social Network stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar