Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Murder Party

Murder Party

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Murder Party på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Jeremy Saulnier
Skuespillere: Chris Sharp, Kate Porterfield, Tess Porterfield Lovell, Puff Snooty
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: En ensom mand tager til en tilfældig halloweenfest, men finder ud af, at de skumle kunststuderende, der holder festen, har planer om at dræbe ham for at få legatpenge.


Se Murder Party på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Murder Party havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Murder Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Murder Party herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Murder Party er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Murder Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar