Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story

29/04/2020 | Flixfilm

Se Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Daniel H. Birman
Skuespillere: N/A
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da den 16-årige Cyntoia Brown idømmes livsvarigt fængsel, stilles der spørgsmålstegn ved hendes skyld på baggrund af hendes fortid, fysiologi og selve loven.Se Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar