Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Murderville’ – Improviseret krimikomedie med Will Arnett

‘Murderville’ – Improviseret krimikomedie med Will Arnett

25/01/2022 | Flixfilm

murderville netflix

Skuespiller og komiker Will Arnett, som nok bedst er kendt som magikeren Gob Bluth i klutserie ‘Arrested Development’ samt stemmen BoJack Horseman fra ‘BoJack Horseman’, er tilbage med en komedieshow ud over det sædvanlige.

I ‘Murderville’ spiller Will Arnett seniordetektiv Terry Seattle fra drabsafdelingen. Hver dag byder på en ny mordsag og en ny kendt gæstestjerne som hans partner. Men her bliver det anderledes: gæstestjernerne har ikke fået manuskriptet!

De aner dermed ikke, hvad der skal ske og sammen med Terry Seattle bliver de nødt til at improvisere sig igennem sagen… men det bliver op til hver enkelt gæstestjerne at udpege morderen.

Se en trailer til komedieserien nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Frækkere end politiet tillader: Axel F'

Gæstestjernerne gennem de seks episoder af ‘Murderville’ er Annie Murphy, Conan O’Brien, Ken Jeong, Kumail Nanjiani, Marshawn Lynch og Sharon Stone.

Serien er baseret på den prisvindende engelske serie ‘Murder in Successville’ fra BBC, som blev sendt fra 2015-2017. Her var et væld af gæstestjerner som Gordon Ramsay, Daniel Radcliffe, Simon Cowell, Justin Bieber, Nicki Minaj, Taylor Swift, Ian McKellen, Barack Obama, Jay Z, Kanye West og mange flere også været igennem en improviseret kriminalsag.

Se ‘Murderville’ på Netflix Danmark fra den 3. februar.
Skriv kommentar