Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Murderville

Murderville

03/02/2022 | Flixfilm

Murderville på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Will Arnett, Haneefah Wood, Lilan Bowden
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den excentriske detektiv Terry Seattle hjælper helt uforberedte kendisser med at efterforske en række mord i denne improviserede krimikomedie.Se Murderville på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Murderville (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Murderville på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Murderville (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Murderville (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Murderville, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Murderville er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar