Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Muscle Shoals

Muscle Shoals

15/07/2014 | Flixfilm

Se Muscle Shoals på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, History, Music
Instruktør: Greg 'Freddy' Camalier
Skuespillere: Stephen Badger, Rick Hall, Aretha Franklin, Jerry Carrigan
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Denne vellydende dokumentar fortæller om den musikalske arv fra Muscle Shoals, hvor Fame Studios ligger, og hvor topmusikere er strømmet til gennem årtier.


Se Muscle Shoals på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMuscle Shoals havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Muscle Shoals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Muscle Shoals herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Muscle Shoals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Muscle Shoals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar