Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Music and Lyrics

Music and Lyrics

26/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Music and Lyrics på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktør: Marc Lawrence
Skuespillere: Hugh Grant, Scott Porter, Nick Bacon, Andrew Wyatt
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Da en afdanket popstjerne kæmper med at skrive en sang, der kunne give ham comeback, giver en kvinde ham en hånd med teksten for at få ham tilbage på sporet.


Se Music and Lyrics på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Music and Lyrics havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Music and Lyrics ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Music and Lyrics herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Music and Lyrics er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Music and Lyrics stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar