Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Music For Mandela

Music For Mandela

01/01/2015 | Flixfilm

Se Music For Mandela på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Jason Bourque
Skuespillere: Nelson Mandela, Rob Allingham, Eddie Daniels
Spilletid: 82 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Denne dokumentar med optræden af prisvindende kunstnere undersøger, hvordan musikken påvirkede Nelson Mandela og anti-apartheidbevægelsen.

Music For Mandela havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Music For Mandela på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Music For Mandela ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Music For Mandela stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Music For Mandela, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Music For Mandela er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar