Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Music of the Heart

Music of the Heart

26/11/2014 | Flixfilm

Music of the Heart på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Drama, Music
Instruktion: Wes Craven
Skuespillere: Meryl Streep, Cloris Leachman, Henry Dinhofer
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En violinist og enlig mor kæmper for at overbevise ledelsen på en skole i Harlem om at oprette et musikprogram.

Music of the Heart havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Music of the Heart på YouTube.Se Music of the Heart på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Music of the Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Music of the Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Music of the Heart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Music of the Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar