Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Music of the Heart

Music of the Heart

26/11/2014 | Flixfilm

Se Music of the Heart på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Drama, Music
Instruktør: Wes Craven
Skuespillere: Meryl Streep, Cloris Leachman, Henry Dinhofer, Michael Angarano
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En violinist og enlig mor kæmper for at overbevise ledelsen på en skole i Harlem om at oprette et musikprogram.


Se Music of the Heart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMusic of the Heart havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Music of the Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Music of the Heart herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Music of the Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Music of the Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar