Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Music Teacher

Music Teacher

19/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Music Teacher på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En trist musiklærer i en mindre by kæmper med skyld og fortrydelse, da hans tidligere elev, som engang elskede ham, vender hjem som den stjerne, han selv ønskede at være.


Se Music Teacher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Music Teacher havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Music Teacher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Music Teacher herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Music Teacher er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Music Teacher stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar