Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Music Teacher

Music Teacher

19/04/2019 | Flixfilm

Se Music Teacher på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Sarthak Dasgupta
Skuespillere: Divya Dutta, Neena Gupta, Manav Kaul, Amrita Bagchi
Spilletid: 101 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En trist musiklærer i en mindre by kæmper med skyld og fortrydelse, da hans tidligere elev, som engang elskede ham, vender hjem som den stjerne, han selv ønskede at være.


Se Music Teacher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMusic Teacher havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Music Teacher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Music Teacher herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Music Teacher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Music Teacher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar