Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Musikkonkurrencen ‘Rhythm + Flow’ får unik lanceringsstrategi

Musikkonkurrencen ‘Rhythm + Flow’ får unik lanceringsstrategi

02/09/2019 | Flixfilm

rhythm flow musik netflixSidste kunne streamingtjenesten Netflix præsentere deres eget bud på en konkurrent til ‘X-Factor’, ‘The Voice’, ‘American Idol’ og andre musikkonkurrencer; hip-hop dysten ‘Rhythm + Flow’ hvor musikstjernerne Cardi B, Chance the Rapper og T.I. medvirker som dommere.

Netflix er nu klar med premieredato og trailer til showet hvor det gælder om at finde den næste store hip-hop-stjerne. Find trailer nederst i artiklen.

Premieredatoen er fastsat til den 9. oktober, men denne gang slipper Netflix ikke alle 10 afsnit på samme tid som det ellers vanligvis sker på streamingtjenesten.

Da der er tale om en konkurrence, ønsker Netflix at opbygge en begivenhedsrig stemning og derfor vil der fra den 10. oktober blot blive frigivet de første fire audition-afsnit, hvor dommerne Cardi B, Chance the Rapper og T.I har rejst rundt i hip-hop-hovedstæderne Los Angeles, New York, Atlanta og Chicago for at finde de nye talenter.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 9 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

Ugen efter – den 16. oktober – bliver yderligere tre afsnit frigivet hvor de udvalgte stjerner skal lave musikvideoer og deltage i rap-battles.

Den 23. oktober får de sidste tre afsnit af ‘Rhythm + Flow’ premiere og det er naturligvis her at vinderne af den storslået musikkonkurrence bliver fundet.

Se ‘Rhythm + Flow’ på Netflix Danmark fra den 9. oktober. Der kommer nye afsnit hver onsdag.Skriv kommentar